Més cromos d’aquesta temporada (VII)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I ara publico els cromos dels jugadors que sí que continuaran d’arlequinat la temporada 2012/13.

Començo per David De Navas. El porter madrileny complirà la seva setena temporada al CE Sabadell en el que, a més, és coordinador de porters del futbol base. La seva implicació és total.

Toni Lao ha estat el jugador de camp que ha estat utilitzat més vegades per Lluís Carreras. La seva polivalència tant al lateral dret com de central, més la plaga de lesions que han atacat sobretot a la línia defensiva, han contribuït a que signi una renovació per dues temporades més.

Un altre jugador que ha rendit a un molt bon nivell ha estat Òscar Ramírez. En principi, com Toni Lao, les seves funciones s’havien de delimitar al lateral dret, però també s’ha vist ‘beneficiat’ per les lesions als defenses que, de nou juntament amb Lao, han estat dels pocs que no n’han patit. La seva potència física l’ha ajudat a actuar com a interior amb llarg recorregut.

Hèctor Simón també renova, en el seu cas, per dues temporades més. El migcampista de Llançà ha donat solidesa en una línia que es resumeix en bàsica en el sistema de joc que vol practicar Lluís Carreras.

Juanjo Ciércoles ha signat per la seva tercera temporada al club, després d’una primera cedida per l’Espanyol i en aquesta segona ha actuat ja com a jugador del CE Sabadell a tots els efectes. En cap de les dues anterior temporades va poder començar al mateix ritme que els seus companys i tot i així ha estat un dels jugadors que més han intervingut.

El cas d’Arteaga segurament era dels més clars. Va signar la temporada passada per tres anys, pel que encara li queden dos cursos més al CE Sabadell. La seva qualitat i coneixements de la categoria han de ser fonamentals.

Després de la greu lesió de la ‘triada’ a principis de temporada, Eneko Fernández de Garayalde ha anat recuperant-se lentament, com una lesió d’aquest grau requereix. Ja cap a finals de temporada va decidir acceptar la renovació que el club li va proposar.

Ni molt menys Nabil Baha ha aconseguit estar a l’alçada de les espectatives que va suposar el seu fitxatge. Tot i així, va signar per dues temporades i complirà aquest segon any. Te qualitat per marcar diferències a la categoria, és d’esperar que les sàpiga aprofitar.

Un altre que també ha renovat, però que no publico el cromo -perquè ja ho vaig fer-, ha estat Jesús Olmo. El central ha donat una altíssima rendibilitat i ja fa un temps va signar la renovació fins a juny de 2014.

Cas similar podria dir de Fito Miranda. En realitat ell no te un cromo propi, va sortir per error en el de Jesús Olmo i el seu cas es podria resumir dient que és pràcticament calcat al d’Eneko.

 

 

Article escrit per : Manelinho | El 9 juny 2012 | Arxivat a : Actualitat,Dècada 2010-19,General,Segona Divisió A |