Més cromos d’aquesta temporada (VI)

 

 

 

 

 

 

 

 

Acaba la temporada 2011/12 i ja sabem la majoria de jugadors que seguiran i els qui causaran baixa de cara al curs vinent. No entraré a valorar si em semblen be o no però com que tot te un motiu, això sí que ho puc valorar de manera més freda i objectiva.

He inclòs els cromos que s’han publicat dels qui sabem ja segur que no seguiran: Manu Redondo, Florian Taulemesse i Aarón Bueno.

El sevillà (Manu Redondo) si no ha estat renovat és clar que ha pesat molt les lesions. És dels jugadors que, tot i no patir una lesió greu, no ha pogut gaudir de continuïtat. Ha pogut jugar escassament 20 partits sent, sense cap mena de dubtes, el lateral esquerra titular. Si les lesions el respectessin estic convençut de que aquest noi trepitjaria la Primera Divisió.

El francès havia de ser una referència en punta, tot i que mai s’ha trobat del tot còmode. Tot i que l’arribada d’un teòric crack com Nabil Baha no li va restar protagonisme, com és sabut per tothom, els davanters viuen dels seus gols i Florian no ha estat prou desequilibrant.

El cas d’Aarón Bueno és possiblement el de la tornada a casa d’un que, en realitat, mai havia estat al club. Tot i així, al ser natural de Badia i afincat a Castellar, qui més qui menys, tots el teníem conegut. Va fer un inici de temporada espectacular, al mateix nivell que l’equip, però el ‘tempo’ marcat pel conjunt és el mateix que se li pot aplicar a ell. En el segon terc del campionat ni se’l va veure, degut en part a l’arribada d’altres extrems, com Ezequiel i Alex Cruz, però sobretot perquè la banda esquerra ha estat propietat de Manu Lanzarote. No ho tenia fàcil, tot i que ha signat un més que decent tram final.

A tots tres: molta sort en els seus futurs equips!!!

Article escrit per : Manelinho | El 8 juny 2012 | Arxivat a : Actualitat,Dècada 2010-19,General,Segona Divisió A |