Els cedits de la temporada 2011/12

 

 

 

 

 

 

 

El Centre d’Esports Sabadell ha tingut tres jugadors cedits aquesta temporada 2011/12. Un d’ells, Alex Cruz, provinents del Granada, C.F., ja el vaig publicar fa un temps. El vaig titular “Cromo ‘impossible’“.

Doncs ara us adjunto els altres dos jugadors cedits que, com el de l’Alex Cruz, també són cromos ‘impossibles’. Ezequiel cedit pel Betis i Adrián Luna, cedit pel R.C.D. Espanyol.

En el cas del primer, tot i arribar directament des de la capital andalusa, no va arribar a debutar amb el conjunt bètic. De fet, el seu rol era al filial, però li van voler buscar una sortida a un equip de superior categoria.

Pel que fa a l’uruguaià, només va ser presentat amb l’equip espanyolista i directament el van cedir al Nàstic de Tarragona. Val a dir que no va tenir massa èxit i precisament un dels pocs partits que va jugar va ser contra el Centre d’Esports Sabadell. La directiva periquita va decidir que era millor que canviés d’aires i, al mercat d’hivern, ens el va cedir a nosaltres fins a final de curs.

 

Cromos de la col·lecció oficial de la lliga 2011/12, amb autorització de la L.F.P., de l’Editorial Este.

Article escrit per : Manelinho | El 12 juny 2012 | Arxivat a : Actualitat,Curiositats,Dècada 2010-19,General,Segona Divisió A |