Els cedits de la temporada 2011/12

 

 

 

 

 

 

 

El Centre d’Esports Sabadell ha tingut tres jugadors cedits aquesta temporada 2011/12. Un d’ells, Alex Cruz, provinents del Granada, C.F., ja el vaig publicar fa un temps. El vaig titular “Cromo ‘impossible’“.

Doncs ara us adjunto els altres dos jugadors cedits que, com el de l’Alex Cruz, també són cromos ‘impossibles’. Ezequiel cedit pel Betis i Adrián Luna, cedit pel R.C.D. Espanyol.

En el cas del primer, tot i arribar directament des de la capital andalusa, no va arribar a debutar amb el conjunt bètic. De fet, el seu rol era al filial, però li van voler buscar una sortida a un equip de superior categoria.

Pel que fa a l’uruguaià, només va ser presentat amb l’equip espanyolista i directament el van cedir al Nàstic de Tarragona. Val a dir que no va tenir massa èxit i precisament un dels pocs partits que va jugar va ser contra el Centre d’Esports Sabadell. La directiva periquita va decidir que era millor que canviés d’aires i, al mercat d’hivern, ens el va cedir a nosaltres fins a final de curs.

 

Cromos de la col·lecció oficial de la lliga 2011/12, amb autorització de la L.F.P., de l’Editorial Este.

Article escrit per : Manelinho | El 12 juny 2012 | Arxivat a : Actualitat,Curiositats,Dècada 2010-19,General,Segona Divisió A |

Més cromos d’aquesta temporada (V)

OlmoUn cromo doblat. Possiblement el nostre CE Sabadell tingui un jugador més que la resta d’equips en aquesta col·lecció. La raó no és altra que l’error en la identificació del futbolísta. Fito va ser confós per Olmo. Com es pot veure, el cromo de l’esquerra te la identificació d’Olmo, quan el fotografiat és Fito.

Val a dir, per cert, que a Jesús Olmo no li va fer gaire gràcia, com a mínim fins que van fer la rectificació…
Per contra, Fito sí que estava content, com a mínim a mitges, per haver sortit publicada una foto d’ell.

Ja posats i com també podeu veure, em van signar cadascú el ‘seu’ cromo. Pels col·leccionistes de cromos i en concrets dels cromos on surten jugadors del Centre d’Esports Sabadell, ens felicitem per l’error.

Article escrit per : Manelinho | El 16 maig 2012 | Arxivat a : Actualitat,Curiositats,Dècada 2010-19,Segona Divisió A |

També va ser ‘dels nostres’

Durant la dècada dels anys 20, o sigui ara fa 90 anys (que es diu ràpid) hi havia una gran rivalitat entre el Centre d’Esports Sabadell i l’Atlètic Sabadell.

Amb el pas dels anys l’Atlètic Sabadell va anar perdent pistonada fins al punt de desaparèixer i obviament també es perdé la rivalitat. Fins i tot pel que fa als qui han (o hem) sobreviscut al pas del temps, a l’actualitat, fins i tot en fa homenatge al vestir -la tercera equipació- amb els colors del vell contrincant.

A tot això, us presento un cromo de la temporada 1923/24. El protagonista n’és Baudili Falguera, que militava a l’Atlètic Sabadell.

La curiositat entra en escena en aquest punt. Segons les dades de les que disposa el Centre d’Esports Sabadell, en Baudili Falguera i Vila, fitxà pels @rlekinats precisament la temporada 1923/24, pel que possiblement ja podríem parlar d’un d’aquells ‘cromos impossibles’ que us parlava en l’anterior entrada… és doncs dels primers de la història.

Aquests cromos es regalaven amb les preses de xocolata de la casa Eduardo Pi.

Article escrit per : Manelinho | El 27 setembre 2011 | Arxivat a : Curiositats,Dècada 1920-29 |

Cromo ‘impossible’

S’anomena ‘cromo impossible’ aquell que edita a algun jugador quan ja ha deixat el club. És a dir, que es publica amb un equip en el que no hi jugarà aquella temporada. D’aquí que sigui impossible.

És el cas del que us presento avui: Alex Cruz, jugador del primer equip del Centre d’Esports Sabadell per la present temporada 2011/12, que en el cromo consta amb el Granada, C.F..

De fet, és l’únic jugador de l’actual plantilla cedit per un altre club, precisament pel propi conjunt andalús en el que consta al cromo.

Cromo de la col·lecció oficial de la lliga 2011/12, amb autorització de la LFP, de l’Editorial Este.

Article escrit per : Manelinho | El 19 setembre 2011 | Arxivat a : Curiositats,Dècada 2010-19,Segona Divisió A |

Hi sortim, encara que no hi estem

Obro una nova categoria que he anomenat ‘curiositats’.

En aquest primer cas, la curiositat és ben simple: durant les temporades 1979-80 i 1980/81 al C.E. Sabadell hi va jugar com a porter en Jordi Castell i Casolà.

Atès que va jugar tots els partits de lliga d’aquestes dues temporades i finalment va marxar per fitxar per un equip de Primera (en aquelles temporades el Sabadell jugava a Segona A), dóna a entendre que ho faria prou bé.

La curiositat en sí és que el cromo que podeu veure correspon a la temporada 1981/82, quan havia fitxat pel Castelló: es pot apreciar perfectament en les dues fotos del cromo que es van prendre la temporada anterior, com sinó hi hauria l’escut del Centre d’Esports Sabadell?

Una altra curiositat, o en aquest cas error, és el nom imprès, enlloc de Castell (amb LL) van publicar Castel (amb L).

Cromo corresponent a la col·lecció d’Edicions Este per l’anomenada temporada 1981/82. Podreu trobar a Castell a l’apartat dels Últims Fitxatges.

Article escrit per : Manelinho | El 8 novembre 2010 | Arxivat a : Curiositats,Dècada 1980-89 |