Hi sortim, encara que no hi estem

Obro una nova categoria que he anomenat ‘curiositats’.

En aquest primer cas, la curiositat és ben simple: durant les temporades 1979-80 i 1980/81 al C.E. Sabadell hi va jugar com a porter en Jordi Castell i Casolà.

Atès que va jugar tots els partits de lliga d’aquestes dues temporades i finalment va marxar per fitxar per un equip de Primera (en aquelles temporades el Sabadell jugava a Segona A), dóna a entendre que ho faria prou bé.

La curiositat en sí és que el cromo que podeu veure correspon a la temporada 1981/82, quan havia fitxat pel Castelló: es pot apreciar perfectament en les dues fotos del cromo que es van prendre la temporada anterior, com sinó hi hauria l’escut del Centre d’Esports Sabadell?

Una altra curiositat, o en aquest cas error, és el nom imprès, enlloc de Castell (amb LL) van publicar Castel (amb L).

Cromo corresponent a la col·lecció d’Edicions Este per l’anomenada temporada 1981/82. Podreu trobar a Castell a l’apartat dels Últims Fitxatges.

Article escrit per : Manelinho | El 8 novembre 2010 | Arxivat a : Curiositats,Dècada 1980-89 |

Més Segona Divisió A

     Un altre cromo corresponent a la Segona Divisió A.

En concret es tracta de la temporada 1989/90.

En aquell equip que va quedar setè, entrenat per Lluís Pujol (que anteriorment també va ser jugador arlequinat), hi podria destacar, entre d’altres, als Tente Sánchez, Lino, Quimet Saura, Xavi Aguado, Manolo García o Joan Barbarà.

L’editorial Panini per aquella temporada va publicar els cromos individualitzats dels jugadors dels equips de Primera Divisió, així com tres cromos dels equips de Segona Divisió A, un d’ells l’escut -que podeu veure aquí al damunt- i els altres dos corresponen a un cromo doble amb la foto oficial de cada equip i que encapçalen aquest article.

Article escrit per : Manelinho | El 5 octubre 2010 | Arxivat a : Dècada 1980-89,Segona Divisió A |

No tot ha de ser Primera Divisió

     Les col·leccions de cromos acostumen a tenir de protagonistes als equips i jugadors de la Primera Divisió, tot i que a vegades també n’hi ha que inclouen alguna referència als equips de Segona. A vegades fins i tot podríem trobar alguns àlbums amb els equips i els jugadors tant de Primera com de Segona Divisió, tot i que no són massa comuns.

Actualment s’acostuma a incloure un cromo de l’escut dels clubs en qüestió (els de Segona), tot i que altres vegades, dependent de l’editorial, també es podien trobar fotos de la plantilla sencera o d’alguna alineació.

Aquest últim cas és el que va fer d’editorial Panini per la temporada 1980/81. Aquesta temporada ara en fa just 30 anys.

En l’apartat dels equips de Segona Divisió A hi sortia una alineació del nostre Centre d’Esports Sabadell.

Amb l’equip entrenat per José Luis Romero, qui anteriorment també va ser jugador arlequinat, vam quedar setens en una temporada sense pena ni glòria.

Article escrit per : Manelinho | El 23 setembre 2010 | Arxivat a : Dècada 1980-89,Segona Divisió A |