Manel Escriba es un bloc de : ceSabadell.com

També va ser ‘dels nostres’

Durant la dècada dels anys 20, o sigui ara fa 90 anys (que es diu ràpid) hi havia una gran rivalitat entre el Centre d’Esports Sabadell i l’Atlètic Sabadell.

Amb el pas dels anys l’Atlètic Sabadell va anar perdent pistonada fins al punt de desaparèixer i obviament també es perdé la rivalitat. Fins i tot pel que fa als qui han (o hem) sobreviscut al pas del temps, a l’actualitat, fins i tot en fa homenatge al vestir -la tercera equipació- amb els colors del vell contrincant.

A tot això, us presento un cromo de la temporada 1923/24. El protagonista n’és Baudili Falguera, que militava a l’Atlètic Sabadell.

La curiositat entra en escena en aquest punt. Segons les dades de les que disposa el Centre d’Esports Sabadell, en Baudili Falguera i Vila, fitxà pels @rlekinats precisament la temporada 1923/24, pel que possiblement ja podríem parlar d’un d’aquells ‘cromos impossibles’ que us parlava en l’anterior entrada… és doncs dels primers de la història.

Aquests cromos es regalaven amb les preses de xocolata de la casa Eduardo Pi.

Article escrit per : Manelinho | El 27 setembre 2011 | Arxivat a : Curiositats,Dècada 1920-29 |

2 Comentaris »

 1. Comment by Joseph Falguera — 14 febrer 2012 @ 9:02

  El meu abi!! Manel tengo algunos periodicos digitalizados de 1922 donde consta el Atletic Sabadell contra FC Barcelona. Te los envio?

  Una abraçada,

  Joseph Falguera

 2. Comment by Manelinho — 14 febrer 2012 @ 9:26

  Oi tant Joseph!
  El meu correu: manelescriba@manelescriba.cat

  Mil gràcies!!!

Escriu el teu comentari


Si us plau, clica nomes un cop.
Si escrius un comentari per primer cop, aquest s'haurà d'aprovar abans de ser public.