Manel Escriba es un bloc de : ceSabadell.com

Hi sortim, encara que no hi estem

Obro una nova categoria que he anomenat ‘curiositats’.

En aquest primer cas, la curiositat és ben simple: durant les temporades 1979-80 i 1980/81 al C.E. Sabadell hi va jugar com a porter en Jordi Castell i Casolà.

Atès que va jugar tots els partits de lliga d’aquestes dues temporades i finalment va marxar per fitxar per un equip de Primera (en aquelles temporades el Sabadell jugava a Segona A), dóna a entendre que ho faria prou bé.

La curiositat en sí és que el cromo que podeu veure correspon a la temporada 1981/82, quan havia fitxat pel Castelló: es pot apreciar perfectament en les dues fotos del cromo que es van prendre la temporada anterior, com sinó hi hauria l’escut del Centre d’Esports Sabadell?

Una altra curiositat, o en aquest cas error, és el nom imprès, enlloc de Castell (amb LL) van publicar Castel (amb L).

Cromo corresponent a la col·lecció d’Edicions Este per l’anomenada temporada 1981/82. Podreu trobar a Castell a l’apartat dels Últims Fitxatges.

Article escrit per : Manelinho | El 8 novembre 2010 | Arxivat a : Curiositats,Dècada 1980-89 |

2 Comentaris »

  1. Comment by pep gascon — 10 gener 2011 @ 17:34

    En aquella època era conegut com Castel “a tots els efectes”. Va fer una gran segona volta i si no vam pujar a primera aquell any va ser per un atracament a Vitòria contra l’Alavés.El Castel últimament va estar entrenant els porters del barça com el Valdés i el nostre Uri Torres.

  2. Comment by Manelinho — 13 gener 2011 @ 17:43

    Efectivament Pep, he vist el seu nom escrit ‘Castel’ i ‘Castell’, quasi que, si tenim l’oportunitat, li haurem de preguntar a ell què hi diu al seu carnet d’identitat. 😉

Escriu el teu comentari


Si us plau, clica nomes un cop.
Si escrius un comentari per primer cop, aquest s'haurà d'aprovar abans de ser public.